MOIXAINES
MOIXAINES

Més serveis

Servei de comandes a domicili

A MOIXAINES disposem del servei d'entrega de pinsos a domicili.

 

Arribem a tot el districte de Sant Andreu (Sagrera, Naves, Clot, Sant Andreu) i rodalies.

 

També disposem de carrets especials per els veins que visquin a prop i vulguin endur-se el pinso amb més comoditat.

 

Adopció d'animals de companyia

Col.laboració amb la Lliga per la proteció d'animals i plantes de Barcelona i Galgos 112.

 

Infomació sobre adopcions, venta de productes solidaris, organització d'esdeveniments per la promoció de les adopcions d'animals de companyia.

 

Com a col.laboradors de la Lliga i de Galgos 112, sóm un dels punts de recollida de material de Barcelona. En el nostre establiment, a part de trobar venda de productes solidaris per ells, també recullim, mantes, llaunes, menjar, etc... cualsevol cosa per els animals que están en els refugis.

 

 

Si voleu més informació sobre aquestes dues asociacions podeu entrar a:

 

http://www.protectorabcn.es/ 

 

http://www.galgos112.com/

Adiestrament caní

“Tens un gos reactiu o agressiu? Borda als altres gossos o persones? El teu gos no obeeix les teves ordres? Té massa pors o és insegur? Hi han moltes comportaments no dessitjats que els nostres gossos pateixen i que no sabem com corregir-les. Des de tirar de la corretja durant tot el passeig fins fer destrosses al mobiliari, gossos hiperactius o estressats…són problemes habituals avui en dia.

 

Per poder canviar aquestes actuacions i donar-li al gos l’estabilitat que necessita necessites l’ajuda d’un profesional de l’educacio canina. Moltes vegades tenim tota la intenció però ens falten coneixements, intentem fer-ho bé però acavem frustrats i sense aconseguir cap èxit.

 

Si tant tu com el teu gos necessiteu el suport d’un profesional de l’ensinistrament caní i modificador de conductes no dessitjades, amb llicència de l’Associació Nacional d’Ensinistradors Canins Professionals, amb experiencia demostrable i coneixements profunds del comportament del gos, Canis Training és l’ajuda que busques.

 

Visita la nostra web www.canistraining.es i el nostre Facebook www.facebook.com/canistraining.es/reviews on podràs veure comentaris d’altres clients sobre les seves experiències.”

Servei de Passejada de Gossos

MOIXAINES compta amb diferents professionals cualificats que ofereixen els seus servei per passejar gossos.

 

Si no teniu temps algun dia, o aneu fora, o simplement teniu de marxar i necessiteu a alguna persona per tal de que s'encarregui d'anar a casa vostre a treure el gos i de donar-li menjar, tenim persones de confiança que ofereixen aquests serveis a la gent del barri de Sant Andreu.

 

Per cualsevol infomarció podeu trucar-nos o enviar-nos un e-mail a: info@moixaines.com

Servei de Guarderia

PRÒXIMAMENT:

 

Servei de acollida i guarderia de Gossos i Gats.