MOIXAINES
MOIXAINES

Els nostres productes

Alimentació

MOIXAINES es caracteritza pels seus productes alimentaris d'alta qualitat. Compten amb pinsos d'alta gama amb preus assequibles per tal de donar a les mascotes dels nostres clients la millor alimentació personalitzada per cada animal.

 

Tenim marques especialitzades per animals amb problemes com al.lèrgies, dermatitis, problemes de pes, problemes de digestió, etc..

 

Junt amb el nostre veterinari i amb els nostres assessors comercials dels productes podrem oferir als nostres clients quina es la millor marca per la seva mascota

 

Les nostres marques també tenen derivats com premis i altres aliments de recompensa per les mascotes, sempre sent aquests productes el més naturals possible per tal de no intervenir amb la digestió de la alimentació bàsica.

 

Contem tant amb menjar de gossos com per a gats. 

 

També tenim una amplia gama de menjar especialitzada per animals que hagin de srguir algun tractament veterinari necessari, el Qual el nostre veterinari serà l'encarregat de recomanar.

 

 

 

Accessoris i altres

A MOIXAINES comptem amb una àmplia gama de joguines, arnesos, corretges, llits, xampús, etc... tot el que necessites per la teva mascota.

 

 

Tenim roba per totes les races, des de gosos toy fins a gossos grans o galgos.

 

També portem qualsevol cosa que els nostres clients necessitin sota encarreg sense cap compromís.

 

Cada setmana anem demanant material nou, per així, poder oferir un servei millor i de qualitat als nostres clients.