MOIXAINES
MOIXAINES

Perruqueria canina i felina

La nostra perruqueria esta dissenyada per tal de què la vostra mascota estigui el mes còmode possible durant el temps que estigui amb nosaltres. Comptem amb mobiliari d'última generació i amb utensilis de màxima qualitat. La nostra filosofia en el moment de fer el servei de perruqueria es acomodar-nos a la vostra mascota, deixant així a ell el temps de descans necessari per tal de que la seva experiència a la perruqueria sigui el més bona possible i fent així que assumeixi que el bany i el tallat és una cosa bona i necessari per ella.

 

Comptem amb un ampli ventall de productes de perruqueria, per tal de donar a la vostra mascota el producte que més s'adapti a la seva pell i tipologia de pèl.

 

També tenim productes per animals que estiguin passant una etapa per puces, garrapatees, sarna... per tal de què no pateixi les picors que aquests paràsits causen. 

 

En cas de tractaments llargs per dermatitis, sarna, puces i altres paràssits que afectin la pell i necessitin un control setmanal de rentat tenim preus especials durant el tractament per tal de curar la dermatitis que això provoqui.

 

Tenim servei per gossos i gats. En cas de què el vostre animal hagi de ser sedat per tal fer ús del servei de perruqueria contem amb un veterinari que estaria allà durant la sessió de perruqueria pel control de l'anestesia i post-anestesia.

 

El servei de la Perruqueria MOIXAINES inclou:

 

- Bany

- Tall

- Secat

- Neteja d'orelles

- Neteja de glandules

- Tall d'ungles

Servei d'autorentat

Vols banyar la teva mascota però a casa és un desastre? No tens espai i no saps on rentar-lo? Vols gaudir del bany del teu pelut en unes millors condicions i fer que ell gaudeixi amb tu? Nosaltres tenim la solució!

 

MOIXAINES ofereix als seus clients un servei d'autorentat, on podran banyar als seus peluts per un preu molt assequible. Allà podran utilitzar l'espai de la nostra perruqueria per rentar i assecar la seva mascota amb l'assessorament de la nostra perruquera.

 

També podreu fer ús dels nostres utensilis de raspallat, xampús per la neteja durant el bany i el assecador per un secat professional. 

 

Per fer servir el nostre servei d'autorentat contacteu amb nosaltres per telèfon per demanar cita prèvia.