MOIXAINES
MOIXAINES

PERRUQUERIA CANINA I FELINA

La nostra perruqueria esta dissenyada per tal de què la vostra mascota estigui el mes còmode possible durant el temps que estigui amb nosaltres. Comptem amb mobiliari d'última generació i amb utensilis de màxima qualitat. La nostra filosofia en el moment de fer el servei de perruqueria es acomodar-nos a la vostra mascota, deixant així a ell el temps de descans necessari per tal de que la seva experiència a la perruqueria sigui el més bona possible i fent així que assumeixi que el bany i el tallat és una cosa bona i necessari per ella.

 

Comptem amb un ampli ventall de productes de perruqueria, per tal de donar a la vostra mascota el producte que més s'adapti a la seva pell i tipologia de pèl.

 

També tenim productes per animals que estiguin passant una etapa per puces, garrapatees, sarna... per tal de què no pateixi les picors que aquests paràsits causen. 

 

En cas de tractaments llargs per dermatitis, sarna, puces i altres paràssits que afectin la pell i necessitin un control setmanal de rentat tenim preus especials durant el tractament per tal de curar la dermatitis que això provoqui.

 

Tenim servei per gossos i gats. En cas de què el vostre animal hagi de ser sedat per tal fer ús del servei de perruqueria contem amb un veterinari que estaria allà durant la sessió de perruqueria pel control de l'anestesia i post-anestesia.

 

El servei de la Perruqueria MOIXAINES inclou:

 

- Bany

- Tall

- Secat

- Neteja d'orelles

- Neteja de glandules

- Tall d'ungles

Els nostres productes

PSH Cosmètics per mascotes

 

A Moixaines treballem amb PSH La Línia de productes més àmplia per a la cura de la teva mascota!

En cada un dels banys utilitzem la barreja dels xampús necessaris per a cada pelatge, suavitzant, màscara de col·lagen i una màscara de vitamines en sec abans de l'assecat, fent així que el pelatge de la teva mascota sigui fort i sa cada dia.

Amb PSH obtindràs sempre una resposta a qualsevol necessitat per a la cura de la teva mascota, ja que disposen d'una àmplia gamma de productes per a gossos, gats i cavalls.

Confiar en els productes per a mascotes de PSH és confiar en la qualitat!

PSH treballa en més de 25 països i continuen expandint-se cada dia.

`

ePaper
Compartir:

ARTERO

 

Tot el nostre material de perruqueria canina és de la marca Artero, la marca per excel·lència de perruqueria canina i felina.

Artero ofereix tot el material i els productes de cosmètica professional per a la perruqueria canina i felina, una àmplia gamma de cosmètica d'alta qualitat per a un pelatge sa, brillant i ple de vitalitat; taules, assecadors, expulsadors, gran varietat de tisores de totes les mesures per a prerentada, acabats, esculpir, principiants, especials per a esquerrans, màquines, fulles, utillatge, gàbies, boxs, vestuari professional, complements i molt més.

Es dirigeixen al professional de la perruqueria canina, propietaris de mascotes de gossos i/o gats, criadors, veterinaris i a tots aquells que vulguin una bona cura de la mascota. 

Artero és una empresa familiar espanyola fundada en 1909, actualment dirigida per la 4a generació. L'experiència adquirida en tots aquests anys, juntament amb els millors veterinaris, perruquers professionals i criadors, els han fet créixer per a poder oferir el material i productes necessaris per al benestar de les nostres mascotes.

 

PURE PAWS

Tractament Pure Paws BARE ESSEN per a Crestats Xinesos i Xolos Mexicans (Gossos sense pèl)Pure Paws ha dissenyat un tractament que proporciona als Crestats Xinesos o Xolos Mexicans sense pèl una pell neta, hidratada i sana.

 


Es compon de 5 senzills passos per a la condícia d'aquestes races:

 

· Pas 1: Netejador: Neteja suaument la pell.

· Pas 2: Màscara; L'argila elimina la brutícia i el greix.

· Pas 3: Exfoliant: Les llavors d'albercoc eliminen les cèl·lules mortes i rejoveneixen la pell.

· Pas 4: Tònic: Segella els porus.

· Pas 5: Hidratant; Deixa la pell suau i hidratada sense cap mena d'acumulació de greix que obstrueixi els porus.

 

COATEX VETPLUS

Per gossos amb problemes de pell o pell sensible ens agrada treballar amb la marca veterinària Vetplus i la seva gamma de xampús Coatex.

COATEX TRACTANT:
Coatex Xampú tractant és un xampú suau i alhora eficaç que es pot utilitzar en diferents problemes seguint les pautes del veterinari. Té propietats antibacterianes i antifúngiques que ajuden a controlar els problemes cutanis.

COATEX® XAMPÚ ÀLOE I CIVADA:
Coatex Xampú d'Àloe i Civada és suau per a un ús freqüent i perfecte com a xampú de manteniment habitual. Formulat amb el mateix pH de la pell, Coatex Xampú d'Àloe i Civada és perfecte per al tractament de gossos amb sequedat cutània i pell sensible.